GRATIS FORSENDELSE - GRATIS RETUR
Walkonmoons.com ejes og administreres af:

Walk on Moons ApS
Rebekkavej 36A
2900 Hellerup
Cvr: 40422684

Henvendelser vedrørende ordrer eller websitet generelt skal rettes til vores kundeservice på hello@walkonmoons.com.

Når du gennemfører et køb på walkonmoons.com, accepterer du automatisk vores vilkår og betingelser. Vores vilkår & betingelser kan blive opdateret og derfor skal du altid godkende disse hver gang du handler hs os. De betingelser du godkender ved dit køb er gældende for den pågældende handel.

Vi modtager betaling med Visa-dankort, Visa, Visa electron, Mastercard og Mobilepay. Vi tager ikke kortgebyrer. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle beløb er i danske kroner og er inkl. moms.

Walkonmoons.com bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med ssl (secure socket layer). Det betyder, at andre ikke kan aflæse dine informationer.

Leveringsbetingelser:

Dine varer leveres til den adresse der angives ved bestillingen. Vi leverer til privat- og virksomhedsadresser samt GLS pakkebokse. Vi leverer mandag til fredag. Tidspunktet for levering afhænger af GLS og hvilken adresse der leveres til. Du kan til enhver tid spore din pakke. Har du valgt levering på din adresse og er din pakke forsøgt leveret forgæves, kan du aftale ny levering eller afhente den i en pakkeboks.

Læs mere under Levering og priser her.

Fortrydelsesret:

Alle køb foretaget på walkonmoons.com kan returneres indenfor 14 dage fra den dag du modtager varen eller den er leveret i en pakkeshop. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i samme køb, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Det er gratis at sende varer retur. Se detaljer under returnering.

Den returnerede vare skal være i oprindelig emballage med alle labels på og må ikke være brugt. Dog har du ret til at prøve varen på inden du sender den retur. Når vi har modtaget varen retur, sætter vi beløbet ind på det betalingsmiddel brugt til køb af din vare indenfor ca 14 dage.

Reklamationsret og klager:

Du har 2 års reklamationsret på alle køb foretaget på walkonmoons.com fra den dag du modtager varen. Ved reklamationer skal du altid kontakte kundeservice med beskrivelse af din reklamation på hello@walkonmoons.com. Hvis din reklamation er berettiget, kan du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Du er altid velkommen til at kontakte kundeservice, hvis du vil klage over en vare du har købt hos os eller anden form for klage relateret til Walk on Moons. Du kan også klage direkte til konkurrence- og forbrugerstyrelsens center for klageløsning på www.forbrug.dk. Hvis du har bopæl i et andet eu-land, kan du også angive din klage i eu kommissionens online klageportal.

Mangelfuld eller defekt levering:

Hvis din levering er mangelfuld, eller du har modtaget de forkerte varer, bedes du kontakte vores Kundeservice på hello@walkonmoons.com. Mangelfulde eller forkerte varer kan retuneres inden 14 dage og du får refunderet købsprisen eller vi sender dig en ny vare. Returneringen er gratis. Vi forbeholder os retten til at afvise reklamationer, der ikke er håndteret hensigtsmæssigt og inden for tidsfristen.

Ophavsret:

Samtligt indhold på walkonmoons.com tilhører Walk on Moons ApS eller vores leverandører, og må ikke kopieres eller videregives, distribueres, modificeres eller reproduceres. dette gælder både tekst, billeder, logoer og kildekode. Alt indhold på sitet er beskyttet af Dansk ophavsretslov og de gældende internationale regler.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.