GRATIS FORSENDELSE - GRATIS RETUR
RETURNERING

Alle køb foretaget på walkonmoons.com kan gratis returneres indenfor 14 dage fra den dag du modtager varen eller den er leveret i en pakkeshop. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i samme køb, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare. Det er desværre ikke muligt at bytte til en anden vare online, så ønsker du at bestille en ny style, skal du returnere din købte style og lægge en ny ordre. Du kan dog altid ombytte til en anden størrelse, hvis den er på lager.

For at returnere en vare skal du bestille et pakkelabel ved at udfylde formularen herunder. Pakkelabel vil herefter blive sendt til din email som pdf. Du kan udskrive label på en alm. A4 printer og klistre det fast på pakken med tape. Husk ikke at dække stregkoden.

Venligst genbrug den samme forsendelses emballage som du modtog varen i, hvis muligt. Pakken skal afleveres til en GLS pakkeshop.

Når vi modtager din returpakke vil vores kundeservice behandle den hurtigst muligt. Husk at gemme kvitteringen for din afsendelse. Indtil pakken når frem til vores kundeservice er den dit ansvar.

Den returnerede vare skal være i oprindelig emballage med alle labels på og må ikke være brugt. Dog har du ret til at prøve varen på inden du sender den retur.

Når vi har modtaget varen retur, sætter vi beløbet ind på det betalingsmiddel brugt til køb af din vare indenfor ca 14 dage.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.

BE THE FIRST TO RECEIVE ALL THE NEWS
FROM WALK ON MOONS IN YOUR INBOX

VÆR DEN FØRSTE TIL AT MODTAGE ALT DET NYE
FRA WALK ON MOONS I DIN INDBAKKE.