GRATIS FORSENDELSE - GRATIS RETUR

Alle køb foretaget på walkonmoons.com kan gratis returneres indenfor 14 dage fra den dag du modtager varen eller den er leveret i en pakkeshop. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i samme køb, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare. Det er desværre ikke muligt at bytte til en anden vare online, så ønsker du at bestille en ny style, skal du returnere din købte style og lægge en ny ordre.

For at returnere en vare skal du bestille en returseddel og et pakkelabel gennem vores returportal.

Venligst genbrug den samme forsendelses emballage som du modtog varen i, hvis muligt. Pakken skal afleveres til en GLS pakkeshop.

Når vi modtager din returpakke vil vores kundeservice behandle den hurtigst muligt. Husk at vedlægge retursedlen for at vi kan identificere din pakke. Husk også at gemme kvitteringen for din afsendelse. Indtil pakken når frem til vores kundeservice er den dit ansvar.

Den returnerede vare skal være i oprindelig emballage med alle labels på og må ikke være brugt. Dog har du ret til at prøve varen på inden du sender den retur.

Når vi har modtaget varen retur, sætter vi beløbet ind på det betalingsmiddel brugt til køb af din vare indenfor ca 14 dage.

Gå til vores returportal her.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.